tag:blogger.com,1999:blog-7600635347176252356.post3171866147397976842..comments2023-07-06T13:54:24.524+02:00Comments on Den Lille Kage: Årets JulekageLuise Sandhttp://www.blogger.com/profile/13136270561079101725noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7600635347176252356.post-9839803259483402752012-07-26T14:40:18.721+02:002012-07-26T14:40:18.721+02:00Hej Heidi...
Fondant skal tørre så det holder fa...Hej Heidi... <br /><br />Fondant skal tørre så det holder facon... Jeg plejer at krølle noget staniol let sammen, og så ligger jeg bladet/pynten derpå så det bølger i den facon jeg ønsker, og så lader jeg det tørre. Gerne til dagen efter ;)<br /><br />Håber du kan bruge mit svar, og held og lykke med kagen<br /><br />Hygge LuiseLuise Sandhttps://www.blogger.com/profile/13136270561079101725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7600635347176252356.post-3904016024806438442012-07-25T11:52:32.241+02:002012-07-25T11:52:32.241+02:00Hvor ser den flot ud. Jeg har lige et spørgsmål je...Hvor ser den flot ud. Jeg har lige et spørgsmål jeg håber du har tid og lyst til at besvare.<br />Jeg er ny i faget at pynte kager og skal for første gang lave noget der ikke ligger flat på kagen, nemlig blade. Men jeg kan ikke få den formet. Jeg stikker dem ud og prøver at forme dem så de kan stikke lidt op fra kagen som dine, men de flader bare ud igen. Skal fondanten være kold/varm når du former eller skal bladet tørre inden det kan formes?<br /><br />Hilsen heidiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06277338473868575725noreply@blogger.com