Jeg elsker den har kagemand, og den er absolut min favorit på et fødselsdags bord :)
Vandbakkelse kagemand
2½ dl. vand
125 g. margarine
150 g. mel
4 æg
Pynt glasur og slik
Pisk æggene let sammen.
Kog vand og margarine op og styrt melet i og rør godt. Når dejen slipper gryden, stilles den til afkøling.
De sammenpiskede æg røres i dejen med en håndmixer. Dejen skal være stiv nok til at holde faconen. Gem evt. det sidste af æggene.
Sprøjt dejen ud til en fin kagemand, eller kone :)
Stil den i ovnen i en 210 C. varm ovn og bag den i ca. 40 min. Man må ikke åbne ovnen før den er helt færdig...
3 kommentarer:
Kan man bruge smør istedet? :)
Man kan godt bruge smør i stedet for, og jeg bruger da også smør i alle mine andre opskrifter på kage. Men jeg synes altid jeg får det bedste resultat med margarinen til den her opskrift som er meget gammel men god og virker hver gang ;)
Stiller du den på køl natten over eller par nogen timer?
Send en kommentar