Jeg faldt over opskriften ved Himmelske Kager og den skulle bare prøves. Det er så ikke sidste gang at den bliver anvendt, for den er da bare for lækker... MUMS...
Bondekonens chokoladekage
(passer til en bradepande på ca. 30x40 cm)
150 g smør
450 g sukker
3 æg
75 g kakao
600 g hvedemel
3 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
7 1/2 dl kærnemælk
Smelt smørret i en lille gryde og rør det med sukkeret.
450 g sukker
3 æg
75 g kakao
600 g hvedemel
3 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
7 1/2 dl kærnemælk
Smelt smørret i en lille gryde og rør det med sukkeret.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk det hele lyst og skummende.
Bland kakao, mel, natron og vanilje og sigt det i dejen skiftevis med kærnemælken.
Fordel dejen i en bradepande med bagepapir.
Bag kagen på den næstnederste rille i ovnen ved 200 C i 30-40 minutter. Tjek med en tandstik.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar