Toblerone creme
(ca. til en 25 cm rund kage)
300g toblerone (eller anden lækker chokolade)
ca. 2,5 dl fløde
Til denne opskrift kan man bruge lige den chokolade man syns bedst om:). Forskellige slags marabou, kit kat, toblerone, hvid chokolade, daim, after eight osv. Bare slå dig løs;)
Piskefløden bringes i kog og hældes over den hakkede chokolade. Lad det stå i ca. 5 minutter. Rør forsigtigt fløden og chokoladen sammen indtil en jævn masse fremkommer. Derefter sættes blandingen på køl, gerne natten over. Når den engang er helt kold piskes den let op, til den får en cremet konsistens. Men pas på, piskes den for længe skiller cremen. Jeg pisker gerne først med el pisker, og tager lige det sidste med piskeris, så jeg bedre kan styre det. :). Er den først begyndt at skille, så er den ødelagt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar