Så kom jeg i gang med at lave jule konfekt. Og mums hvor det smager...
De her chokolade toppe med havergrynsknas er super lækre og nemme at lave. Man kan bruge silikoneforme, eller små papirs forme til konfekt. Det er kun fantasien der sætter grænsen.
Du skal bruge:
Ca. 150 g. Mørk chokolade (alt efter hvor stor en form du bruger )
2 dl. Havergryn
2 dl. Sukker
1 spsk. Smør
Evt. hvid chokolade til pynt
Smelt smørret i en pande, og tilsæt sukker og havergryn og rist det gyldent.
Hæld knasen over på bagepapir og fordel den med en spartel, så klumperne ikke er for store.
Når knasen er tør puttes den i en pose og knuses med en kagerulle eller lignende... Bare gi den gas, og kom af med nogle frustrationer :)
Put lidt knas ned i bunden af hver form.
Smelt chokoladen, og fyld resten af formen. Stil dem i køleskabet til de er helt afkølede.
Pynt evt. med hvid chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar