lørdag den 25. december 2010

Mandel bunde

De her mandel bunde er meget lette og lækre. De er nemme at dele, så man kan lægge dem sammen med fyld.
Mandel bunde:

4 Æg
175 g. Sukker
1 tsk. Vaniljesukker
30 g. Mandelmel (Blendede mandler med skal)
100 g. Smør
130 g. Mel
1 tsk. Bagepulver
evt. revet appelsinskal

Pisk æg og sukker hvide og luftigt. Kom mandelmel og evt. appelsinskal i. Smelt smørret og rør det i massen. Bland mel og bagepulver sammen, og vend det forsigtigt i.
Kom dejen i 3 smurte lagkageforme, eller i 1 smurt springform. Forvarm ovnen til 220 C. (Varmluft 200 C.)
Bag de tynde bunde i ca. 7-10 min, og de tykke bunde ca. 15-25 min.
Mærk efter med en tandstik om bunden er færdig, dejen må ikke hænge ved.

Ingen kommentarer: