fredag den 18. marts 2011

Knækbrød fyldt med frø og kerner


De her hjemmelavede knækbrød smager bare helt fantastisk. Og så er de super nemme at lave, det er jo altid et plus. Det eneste minus jeg kan komme i tanke om er at de simpelthen forsvinder fra kagedåsen alt for hurtigt, for børnene kan slet ikke holde fingrene fra dem. Ja det kan jeg nu heller ikke ;)

Her kommer opskriften. Go´fornøjelse :)


Knækbrød

Ca. 25 stk.

200 g. mel
1 1/4 dl olie
Ca. 2 dl. vand
50 g. havergryn
50 g. hørfrø
50 g. græskarkerner
50 g. solsikkekerner
50 g. sesamfrø
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1½ tsk. salt
Pynt: sesamfrø

Bland alle ingredienserne og ælt dem sammen til en fast dej. Del dejen i 2 lige store stykker og læg hver del på en bageplade med bagepapir. Med hænderne trykker man dejen ud, så den fylder hele pladen. Skær dejen ud i firkanter med et pizza hjul eller en skarp kniv.
Pensl med vand og drys med sesamfrø.
Bages midt i ovnen i en forvarmet ovn ved 200 C. i ca. 30 min. til de er gyldne.

Ingen kommentarer: