De her hjemmelavede knækbrød smager bare helt fantastisk. Og så er de super nemme at lave, det er jo altid et plus. Det eneste minus jeg kan komme i tanke om er at de simpelthen forsvinder fra kagedåsen alt for hurtigt, for børnene kan slet ikke holde fingrene fra dem. Ja det kan jeg nu heller ikke ;)
Her kommer opskriften. Go´fornøjelse :)
Knækbrød
Ca. 25 stk.
200 g. mel
1 1/4 dl olie
Ca. 2 dl. vand
50 g. havergryn
50 g. hørfrø
50 g. græskarkerner
50 g. solsikkekerner
50 g. sesamfrø
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1½ tsk. salt
Pynt: sesamfrø
Bland alle ingredienserne og ælt dem sammen til en fast dej. Del dejen i 2 lige store stykker og læg hver del på en bageplade med bagepapir. Med hænderne trykker man dejen ud, så den fylder hele pladen. Skær dejen ud i firkanter med et pizza hjul eller en skarp kniv.
Pensl med vand og drys med sesamfrø.
Bages midt i ovnen i en forvarmet ovn ved 200 C. i ca. 30 min. til de er gyldne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar