Mums hvor de bare smager godt de her boller med nødder ;)
Nødde boller:
16 stk.
500 g. mel
250 g. grahamsmel
100 g. solsikkekerner
100 g. sesamfrø
50 g. groft hakkede nøddekerner
5 dl. vand
3 spsk. olie
50 g. gær
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser, og ælt det hele godt sammen.
Lad dejen hæve tildækket og lunt i ca. 30 min.
Slå dejen sammen, rul den ud til en pølse. Del dejen i 16 lige store stykker og form dem til boller.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket og lunt i 30-40 min.Pensl bollerne med vand eller æg. Bag bollerne i en 220 C. forvarmet ovn i ca. 20-25 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar