torsdag den 31. marts 2011

Giftkage - Bladankage - Grøn kage.


Kært barn har mange navne. Da jeg var barn hed det en bladankage, men jeg tror den bliver kaldt giftkage i dag :) Og navnet kommer jo selvfølgelig fra den giftig grønne farve, som børnene synes er rigtig sjov.
Kagen er dejlig fluffy og har en god krumme og en lækker mild smag mandel smag.


Giftig Grøn Bladan Kage:

375 gram sukker
250 gram margarine
4 æg
250 gram mel
1/4 liter mælk
et par dråber mandelessens
grøn frugtfarve
6 tsk bagepulver

1. Margarine, sukker og æg piskes godt sammen
2. Resten af ingredienserne vendes i æggemassen
3. Hældes i stor bradepande og bages ved 200 grader i ca. 30 minutter
TIP: kagen smager rigtig godt med en mørk glasur lavet af flormelis, vand og kakao.

Ingen kommentarer: