Nutella Creme :
Denne creme er helt fantastisk til opsmøring af kager da den bliver hård, og så smager den skønt :)
100 g. blød smør
100 g. flormelis
100 g. nutella
Hæld alle delene i en skål og rør/pisk det grundigt sammen, til det er luftigt. Varm det evt. over vandbad, hvis du ikke kan få smørret til at smelte ordentligt. Smør derefter kagen op, og overtræk med fondant.
4 kommentarer:
Hej Luise.
Hvor stor en kage passer denne opskrift til?? Jeg skal lave en stor bradepande på 30x40 cm. Hvor meget mon så jeg skal bruge??
Ville være dejligt hvis jeg kunne være heldig at få svar via mail. Scharlet1982@hotmail.com
Hilsen også fra en Luise.
PS. Jeg skal lave kagen på fredag d. 16 sept.
Jeg vil mene at det er nok med 1 portion, men for at være på den sikre side kan du jo lave 1½ portion.
Held og lykke med kagen ;)
Hygge Luise
Hej Luise.
Kan man bruge denne opskrift til også at putte mellem to bunde - altså som fyld?
Hilsen Stine.
Jeg lavede dobbelt portion til en rund kage på 26 cm Ø og 8,5 cm høj og det passede rigtig fint
Send en kommentar